14.10.2010 Ni reforma laboral , ni violència policial. Peralta responsable, Peralta dimissió! (Concentració)

Ni reforma laboral , ni violència policial. Peralta responsable, Peralta dimissió!


El proper 14 d'Octubre tindrà lloc a la ciutat de València una concentració contra la violència policial. Està convocada per la Plataforma pels drets socials -que agrupa diferents sindicats i organitzacions d'esquerres com ara la Coordinadora Obrera Sindical (COS), el Col·lectiu Autònom de Treballadors (CAT), la Confederació General del Treball (CGT) o la Intersindical Valenciana (Iv).

El motiu de la convocatòria són les brutals càrregues que es produiren durant la jornada de vaga general del 29S contra treballadors en vaga, estudiants,... i que se saldaren amb més de 50 ferits de diversa consideració entre ells un treballador, militant d'Endavant i afiliat a la Coordinadora Obrera Sindical (COS), que pateix trencament de clavícula. Ací podeu vore un vídeo on s'explica la càrrega policial,

La convocatòria duu per lema "Ni reforma laboral, ni violència policial. Peralta responsable, Peralta dimissió" ja que els convocants assenyalen la necessitat de prendre responsabilitats i marxar per part del delegat del govern espanyol.

La concentració tindrà lloc a les 19h a les portes de la seu de la Delegació del Govern d'Espanya a la ciutat de València c/ Colom, 60 (Metro Colom).