10,11,18,24.10.2009 La FAMA de Vilallonga ataca de nou! (Correllops)


La fama ataca de nou i ho fem amb una serie d’activitats ben interessants:


El dissabte 10.- Campionat de frontó


El diumenge 11.- Makulu Ken un grup vingut de Lasarte-Oria (Euskadi) , al País Vasc, i rebotat de la F.A.C.A (festa alternativa de carcaixent), que ens oferiran un concert d’Afrobeat i funk , cosa ballable de veritat al Diddley Café-bar.



Makulu Ken, col·lectiu que es caracteritza per les seues influències negres com el reggae o l’afrobeat. Fa tres anys que es juntaren amb l’intenció d’unir la música funky i reggae amb ritmes africans. En aquesta barretja, es denoten estils com l’afrobeat o el funky africà en algunes cançons, quedant també reflectides les influències pel rock o el reggae.







Txalagore Taldea estaran el mateix diumenge juntament amb els Makulu, acostant-nos la cultura tradicional vasca amb la musica i un espectacle audiovisual.


Els membres de Txalagore taldea s’uniren en torn a la txalaparta (Instrument de percussió tradicional de la cultura vasca) ara ja farà cosa d’uns vint anys. Arreplegant el llegat del germans Zuaznabar i dels germans Goikoetxea, foren encarregats, junt a molts altres grups de Euskadi, de recuperar aquest intrument ancestral que va estar a punt de desaparèixer. En companyia de la inseparable parella formada pel pandero vasc i la triquititxa (petit acodió diatònic), Txalagore Taldea ens ofereix un aglomerat de repertori del cançoner d’arrel vasca, així com d’altres parts del món que ens transportarà a la sonoritat del paisatge d’Euskal Herria.


El diumenge 18.- Pequeño Mulo i Amor desmadre, tornaran a fer vibrar el pati del Cau del Llop al carrer Estació,nº16-baix.


Aprofitem aquestos espais per presentar el video del Triatló, on eixiu molts de vosaltres, també convoquem als guanyadors de la passada edició del triatló per que es passen a recollir els regals.


El dissabte 24 d’Octubre. Es farà un campionat de truc per parelles al Cau del Llop. A partir de les 15:30h.
Les inscripcions es podran fer durant estos dies.